Начало » Избори » Ген. Кольо Милев оглави Областната организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в Сливен

Ген. Кольо Милев оглави Областната организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в Сливен

1 12

Генерал Кольо Милев оглави Областната организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в Сливен. Той беше избран единодушно от членовете на структурата на отчетно-изборно събрание, което се проведе във Военен клуб Сливен. Пред присъстващите бивши служители от редовете на Българската армия, полиция, пожарна и други военни структури, беше направен отчет за изминалата година.

2-8

Досегашният председател на Областната организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в Сливен- полк. инж. Божидар Борденяшки, беше освободен от поста по свое желание. По време на събирането беше освободен стария и избран нов състав на Областния съвет.

„Сред решенията, които бяха приети на събранието, са организацията да продължи активно да участва в обществения и културния живот на Сливенска област, както и да подпомага разрешаването на проблемите на членовете на структурата си, свързани със социални придобивки, достъп до здравеопазване и други. Акцент в бъдещата дейност на Областния съвет ще бъде включването на основните мероприятия на организацията в културния календар на Община Сливен“, коментира ген. Кольо Милев, който освен, че поема ръководството на организацията е и кандидат за народен представител от Сливенска област във вота на 2 април.

3-7

„Като депутат бих имал по-добра възможност да защитавам интересите на хората, отдали живота си на армията и в служба на родината“, допълни той. Генерал Кольо Милев е с преференция 103 в листата на „БСП за България“ в Сливен. Партията е с номер 1 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!