Начало » Избори » ГЕРБ-Сливен поздрави дамите от пенсионерски клуб „Вечна младост“ в село Крушаре по случай 8 март

ГЕРБ-Сливен поздрави дамите от пенсионерски клуб „Вечна младост“ в село Крушаре по случай 8 март

1 1 1 scaled

ГЕРБ-Сливен и тази година спази традицията и поздрави дамите за 8 март Международен ден на жената. Кандидатът за народен представител от листата на ГЕРБ-СДС Евгений Балев и общинските съветници Милен Петков и Йордан Стефанов поднесоха цветя на всички жени от пенсионерски клуб „Вечна младост“ в село Крушаре.

2-3-1

3-1-1

Евгений Балев поздрави представителките на клуба за празника и им пожела да бъдат здрави и да запазят невероятния си дух. „Ние от ГЕРБ за поредна година се отзоваваме на Вашата покана да сме заедно в този празничен ден. Пожелаваме Ви да сте здрави и да продължавате да ни учите на упоритост и благородство. Мъдростта и опитът Ви са безценен урок за нас“, каза Балев.

7-2
Милен Петков също поздрави жените от клуба за празника и им благодари за поканата. „Съхранете бодростта и силата на духа си, за да можете да предавате мъдростта, натрупана през годините, на подрастващите поколения и обичаните от Вас хора. От все сърце Ви пожелавам здраве и бодър дух“, каза общинският съветник от ГЕРБ Милен Петков.

8-1

Той изпрати специален поздрав и от областния ръководител на ГЕРБ Десислава Танева. „Искам да Ви предам и специални поздрави от г-жа Десислава Танева, която е водач на листата на ГЕРБ-СДС за 21 МИР Сливен за предстоящите избори. От нейно име Ви пожелавам да бъдете все така основа на живота, неговото начало, смисълът му и подкрепата му. Продължавайте да закриляте дарения от Вас живот и показвайте винаги вярната посока“, каза Милен Петков.
От своя страна Йордан Стефанов пое ангажимент към певческата група на селото – „Вечна младост“, да дари чорапи с втъкани фолклорни мотиви, които ще са част от аксесоарите на народните им носии. Той им пожела да продължават със същия хъс и любов към българските фолклор и традиции да предават на младите поколения духовните ни ценности и обичаи. Председателят на пенсионерски клуб „Вечна младост“ Йорданка Колева благодари на представителите на ГЕРБ за подкрепата през годините и пожела доброто сътрудничество да продължи и занапред.
ГЕРБ-Сливен поздравява всички жени с техния празник – 8 март и им пожелава да са винаги усмихнати, обичани и желани!
Кандидатите на ГЕРБ-СДС, за стабилна България отново, може да подкрепите с номер 2!