Начало » Избори » Две от силните фигури на ГЕРБ-СДС в Сливен посочват по два приоритета за стабилизиране на България

Две от силните фигури на ГЕРБ-СДС в Сливен посочват по два приоритета за стабилизиране на България

1 18 scaled

По два основни приоритета представиха двама от кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС Генчо Димитров и Ивайло Енев. Да се състави стабилно редовно правителство и овладяване на инфлацията и цените са двете основни неща, които трябва най-спешно да се направят, за да се стабилизира България. В това са категорични представителите на община Нова Загора в листата с номер 2.

Най-голямата партия в България – ГЕРБ, която е част от Европейската народна партия в ЕП, е единственият политически субект в страната, който може да внесе стабилност и сигурност за българските граждани. Това заяви кандидатът за народен представител от листата с номер 2 Ивайло Енев, който е и зам. кмет на Община Нова Загора.

109

„ГЕРБ-СДС трябва да поемат отново управлението на страната, защото в момента цари пълен хаос и несигурност. За мен две са основните неща, с които трябва да се заемем. На първо място е необходим спешен диалог с национално отговорните партии за съставяне на действащ редовен кабинет и второ задължително стабилизиране на финансите, като предпоставка за овладяване на ситуацията с цените и инфлацията“, каза Ивайло Енев.

Аматьорите, които до сега управляваха страната и ни доведоха до този пълен икономически и финансов крах, не трябва да имат никакъв достъп до управлението на държавата. Категоричен е кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Генчо Димитров, който е и директор на Историческия музей в Нова Загора.

103

„Решенията и действията, които вземаше коалиционното правителство на Продължаваме промяната не само дестабилизираха страната, но и заплашиха националната ни сигурност. Призовавам всички да се мобилизираме и в неделя да изпълним първата си и основна цел -аматьорите да нямат достъп до управлението на държавата. Втората ни задача е съставянето на редовен експертен кабинет, който да изготви бюджет и най-после да заработи държавната машина в нормален такт“, заяви Генчо Димитров.

Двамата заявиха, че очакват хората да се доверят отново на кандидатите на ГЕРБ – СДС, защото те са подготвени и са готови да поемат управлението на страната в интерес на всички българи.

На парламентарните избори на 2 април ГЕРБ-СДС е с номер 2 в бюлетината.