Начало » Новини » „Звънар“ излезе на първа позиция в Google

„Звънар“ излезе на първа позиция в Google

Zvanar Google

Само двайсетина дни след като в сайта „Звънар“ се появиха първите сериозни, несериозни и полусериозни новини, анализи и коментари, „Звънар“ излезе на първа позиция в най-популярната търсачка в България Google, както е видно от снимката. Това ще рече, че когато в търсачката се изпише „звънар“, още на първо място се появява началото на едноименния сайт. Едва след това идват публикации от различни медии за професията звънар в Русия и у нас, едноименната птица и прочее.

Това, разбира се е добре за представяне пред рекламодателите, но за нас е по-важна оценката и обратната връзка с хората. Както вече писахме, още от създаването си, сайтът получи множество пожелания за успех, както и поздравления за избора на името от читатели от „Ванкувър до Владивосток“ 😊 Извън шегата „Звънар“ има приятели и се чете навсякъде, където „вятърът на промяната“ отвя българите по свободния свят – САЩ, Великобритания, Испания, Германия, Скандинавските страни, та чак до Нова Зеландия. „Звънар“ има приятели и в София и областта, Северозапада, Пловдив и областта, Благоевград и Петрич, Дупница и Кюстендил, Бургас и Варна, Велико Търново и Попово, Плевен и Ловеч, Пазарджик и Велинград и по „Румелийски полета“. В сайта сътрудничат неколцина, но интелигентни и ерудирани мъже и жени.

И още веднъж: Драги приятели, в навечерието на Новата 2023 г. направихме този нов сайт с идеята за ново начало, следване на основните принципи на медията – да информира, да забавлява, но и да възпитава. И не на последно място според нашите разбирания да брани традиционните български ценности. Да си пожелаем успех, заедно с нашите читатели, от които очакваме мнения, сигнали и корекции. Можете да ни пишете на e-mail: dodoiv@abv.bg или в групата на звънар във Фейсбук: https://www.facebook.com/groups/733156234809517