Начало » Новини » Когато професионалните задължения се превърнат в лична кауза

Когато професионалните задължения се превърнат в лична кауза

DSC09841 scaled

В слънчевия Велики четвъртък служители на Община Нова Загора проведоха благотворителна инициатива, насочена към социално слаби семейства на територията на общината.

Новосформираният отдел „Здравеопазване и социални услуги“, включващ социалните услуги Механизъм „Лична помощ“, „Асистентска подкрепа“ и „Грижа в дома“, с началник-отдел Евелина Аврамова, работи усилено, подпомагайки всички нуждаещи се граждани. Професионалните задължения на служителите вече са се превърнали в лична кауза, в която влагат душа и сърце. Днес, те, заедно с кмета Галя Захариева, успяха да зарадват жители на общината, в затруднено положение, с хранителни продукти по случай наближаващите Великденски празници.

Топлият жест е продиктуван от желанието на г-жа Захариева и нейния екип най-големият и светъл празник – Възкресение Христово, да бъде наситен с добрина и съпричастност към хората от общината, чиито делници са изпълнени с трудности и предизвикателства.

Усмивките и надеждата в очите на всички, които получиха празничните пакети, са най-голямата награда и стимул за включилите се в благородната кауза. Защото на Великден във всеки дом е необходимо да я има вярата, че предстоят по-добри дни, изпълнени със здраве, любов и благополучие!