Начало » Избори » Кольо Милев: Общината и област Сливен не се вписват в националното развитие

Кольо Милев: Общината и област Сливен не се вписват в националното развитие

Kolyo Milev1

На общата карта на България Сливенска област изостава значително, коментира ген. Кольо Милев, кмет на Сливен в периода 2011-2015 година, при представянето на листата на коалиция „БСП за България“.

„И община Сливен и областта не се вписват в развитието на страната. В четирите общини няма някакви грандиозни инфраструктурни проекти няма вписване в общата програма за развитие на България. В първия мандат на Стефан Радев се изпълняваха проекти, които ние бяхме заложили още в края на 2015 г. През 2011 г. бяха усвоени 30 милиона за пречиствателната станция. А трасето на довеждащия водопровод от гасителя на язовир Асеновец до самата пречиствателна станция още не е отчуждено на 100 %. Вече 8 години нищо не се прави. На инат забавиха с 12 години строителството на пречиствателната станция“, заяви Милев.

„Да не говорим за Минералните бани. През 2015 г. за банята беше сключен договор, трябваше да се платят 80 хиляди аванс и тя да бъде готова за няколко месеца. Развалиха проекта и там също 10 години нищо не се случва. Не се случва и в целия град, освен някакви кръгови движения, които си бяха планирани и разкопаване за смяна на тръби по водния цикъл, аз друго не виждам. Не мога да разбера защо мълчи обществеността на град Сливен“, риторично попита Кольо Милев. Чуйте звуковия файл:

Кольо Милев е на трето място в листата на КП „БСП за България“ за 21-ви МИР- Сливен. За кандидатите на коалицията се гласува с №1 в бюлетината и на машината.