Начало » Избрано » Лена Бориславова ще бъде кандидат за кмет на Сливен наесен

Лена Бориславова ще бъде кандидат за кмет на Сливен наесен

Lena

Лена Бориславова ще бъде издигната от коалиция за кандидат за кмет на Сливен в местните избори наесен. Това научи „Звънар“ от три независими източника от различни партии.

Кандидатурата на бившата правителствена говорителка ще бъде издигната от коалиция, по широка от тази на сегашните избори. В пълна тайна Лена Бориславова още преди Коледните празници е направила регистрация на постоянен адрес – необитаван апартамент в бл. 20 в сливенския квартал „Сини камъни“, съобщи общински служител, чието име се пази в редакцията. За PR и имиджмейкър вече е ангажирана фирмата C.I.Y. GLOBAL на бившия шеф на израелската тайна служба МОСАД генерал Дани Ятом, съобщи днес израелският сайт “observatorial.com”.

Dani Yatom

Фирмата на Ятом, която е свикнала да работи в режим „командос“ не за пръв път провежда агресивни и успешни кампании в България. Тя е провела брейнсторм проучване по метода „харесвам – не харесвам сред 2011 мъже и 2043 жени в цялата община. Проучването е дало някои неочаквано добри резултати на рейтинг по таргет групи. Така например се оказало, че сред жените – домакини от 45 до 70 годишна възраст виртуалният образ на Лена извиква мили спомени за сериала „Робинята Изаура“. От друга страна срезът от 18 до 27 годишните дами свързвал образа на кандидатката с профила на успешната „златотърсачка“ – идеал за голяма част от представителките на тази възрастова група. Смуглата лейди имала и много почитатели сред ромите, които са сериозен процент от сливенските гласоподаватели, както и сред мъжете над 45 години – жертва на кризата на средната възраст. След обработката на данните от проучването спецовете на C.I.Y. GLOBAL изчислили, че представителната извадка дава висока степен на сигурност Лена Бориславова да стане кмет на Сливен още на първи тур с около 59 % от действителните гласове.

Честит 1 април!