Начало » Новини » Крими » Малолетните момчета убили с юмруци жертвата си във видинското село Гъмзово

Малолетните момчета убили с юмруци жертвата си във видинското село Гъмзово

5555

Ето такова поколение от безполезни изверги си отглежда нашата квазидържава…

Малолетните циганчета са налагали 59-годишния мъж, убит преди дни по особено жесток начин във видинското село Гъмзово, с дървени пръти и с юмруци, съобщава „Труд“. Но съдебно-медицинската експертиза е доказала, че фатални за жертвата са се оказали ударите с юмруци в областта на главата. Това съобщи днес сутринта на извънреден брифинг зам.-окръжният прокурор на Видин Владислав Влашев.

Тийнейджърите пили цяла нощ и пияни заляни тръгнали да се саморазправят с жертвата си, който се оказва и техен роднина, обясни Влашев. Както стана известно извършителите са четири момчета на възраст между 10 и 17 години.

Десетгодишното момче е поставено под полицейска защита, тъй като има опасност да сред четирите малолетни деца, тъй като имало опасност да му бъде повлияно в хода на процеса. От прокуратурата уточниха, че имат свидетел на престъплението, който днес ще бъде разпитен. Обяснението на извършителите било, че убили човека защото им продал некачествена ракия. От обвинението уточниха също, че всички деца са ходели на училище. Днес следобяд трябва да бъде гледана мярката за неотклонение на малолетните убийци.