Начало » Новини » Общество » Наградиха заралийчета с урок по кънки в Сливен

Наградиха заралийчета с урок по кънки в Сливен

IMG cb1826c6deece7bcbd4e4e3067a01da6 V

Център за деца и младежи към неправителствена организация в Стара Загора, който развива дейност в помощ на малчуганите от уязвима среда, им подари урок по кънки в Сливен, съобщиха от общинския пресцентър.

Забавленията на сливенската пързалка бяха награда за най-старателните деца, които са положили усърдие в подготовката си, редовно са посещавали учебната занималня в Центъра и са показали добри резултати. „Благодарим ви! Ще дойдем пак!“, написа до Общината педагогът Десислава Френгиева.

Атрактивното съоръжение от 600 кв. метра бе осигурено от Община Сливен в началото на декември, за да достави приятни емоции и забавление за жителите и гостите на града за Коледа и началото на новата година. В сравнение с предходни сезони, през този интересът нарасна. Освен редовните посетители, които се научиха да карат кънки още на първата ледена пързалка през 2018 г., идват повече любители на зимните спортове, деца с родителите си, включително и възрастни граждани. Ледената пързалка често посреща групи или индивидуални посетители от близките населени места, както и от съседните областните центрове Бургас, Ямбол, Стара Загора.

Съоръжението ще работи до 15 февруари.