Начало » Новини » Над 17 хиляди „виждания“ на „Звънар“ във Фейсбук

Над 17 хиляди „виждания“ на „Звънар“ във Фейсбук

ZV

Много хора от седмица насам вече са се срещали със сайта „Звънар“ във Фейсбук в страната и чужбина, от където също получаваме отзиви и коментари почти всеки ден.
В 3 групи в социалната мрежа Фейсбук „вижданията“ и достиганията на статиите на „Звънар“ са общо 17 363. Четенията вероятно са повече, защото мрежата не засича прочитанията в личния профил на главния редактор.
Има вече и много коментари по темите. „Звънар“ има своя група в мрежата. Ето само част от отзивите там: „Поздравления! Успех! Будната съвест на Сливен бъдете!“, „ЧНГ! Успех в „звъненето“!, „Нека звъни в ръцете на опитен звънар и да пребъде!“, „Нека да звъни и пребъдва до амина и оттатък!“, „New York. 31 декември 2022 г. в 18:05 ч. Колко хубаво, нека звън камбанен се носи и чува далеч!“, Благодаря за поканата ! За мен е привилегия!На многая лета!“, „Успех приятелю! Да иляди!“, „На добър час, Звънар! Звъни! Проглушавай! Убедена съм, че ще звъниш когато и за каквото трябва!“ и т.н. и т.н…..
Благодарим на всички, ще се постараем да оправдаем доверието!
Статиите на „Звънар“ в едноименната група са „видяни от“ 5 022 души или по-скоро пъти, „КОНСЕРВАТИВНА БЪЛГАРИЯ – СЛИВЕН – 1 441, Сливен градът, който обичаме – 10 900 пъти.
Не зная какво означава според модераторите „видяно от“ еди колко си човека или еди колко си „достигане на публикацията“. Но темата за социалната мрежа и нейния двоен стандарт ще продължим още днес.
„Звънар“ излезе в интернет пространството в навечерието на Новата 2023 г. направихме този нов сайт с идеята за ново начало, следване на основните принципи на медията – да информира, да забавлява, но и да възпитава. И не на последно място според нашите разбирания да брани традиционните български ценности. Да си пожелаем успех, заедно с нашите читатели, от които очакваме мнения, сигнали и корекции.
контакти: тел. 0888159769, e-mail:dodoiv@abv.bg