Начало » Регионални » Обновена е детската площадка в детската градина на Съдийско поле

Обновена е детската площадка в детската градина на Съдийско поле

6 scaled

2 април 2023 г. се превърна в истински празник за Детска градина „Звездица“ в с. Съдийско поле. Кметът на селото Минчо Баръмов и директорката Пенка Иванова посрещнаха гости от Нова Загора и Велико Търново: кмета на Община Нова Загора Галя Захариева и заместник-кметовете Нина Генчева и Ивайло Енев, както и управителя на СНЦ „Промяна в поколението“, гр. Велико Търново, Цветомила Демиркова и представители на сдружението.

4-3

Поводът беше специален – официалното откриване на детската площадка, обновена с тяхно дарение.

Кметът на Община Нова Загора Галя Захариева благодари за благородния дарителски жест, в резултат на който бяха подменени уредите в двора на детското заведение, а малчуганите от селото вече имат възможността да играят в една нова, интересна и безопасна среда, каквато всяко дете заслужава.

11

Управителят на благотворителната фирма изказа задоволството си, че са успели да зарадват своите малки нови приятели. Въпреки студеното време, възпитаниците на детската градина и деца от селото изразиха благодарността си с богата програма със стихове, песни и танци, свързани с предстоящия Великден и повикаха слънцето в Съдийско поле.