Начало » Избори » От 22 март ГЕРБ Сливен открива предизборната си шатра

От 22 март ГЕРБ Сливен открива предизборната си шатра

plakat GERB

От 22 март гражданите на Сливен ще могат да посетят изнесената предизборна шатра на ГЕРБ, в която ще имат възможност да се срещнат с кандидатите за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС, под номер 2 в бюлетината.

6atra GERB

Жителите на Сливен и региона ще могат да разберат какви са националните приоритети на партията, решенията за изход от кризите, както и да се запознаят с акценти и визии от регионалната програма.
„Липсата на адекватно управление на страната, с редовното правителство на Продължаваме промяната и три служебни правителства, доведе до хаос и борба за оцеляване. Крайно време да се възстанови нормалността и да се върне експертността в политиката в България. Искаме да говорим с хората за това какви са решенията, за да стабилизираме доходите, да намалим инфлацията и да рестартираме икономиката на страната. За нас личните контакти винаги са били изключително важни, защото само така можем да чуем тяхното мнение и да представим „очи в очи“ решенията си за изход от кризите и идеите си за развитието на региона. Българите сега искат сигурност, стабилност и предвидимост за бъдещето. Затова ние ще продължим да слушаме какво ни казват те и да работим за решаване на проблемите. Очакваме нашите съграждани на шатрата, за да поговорим“, каза кандидатът за народен представител от листата на ГЕРБ – СДС Мария Белова.
Шатрата ще е отворена всеки ден, на ул. “Цар Освободител” 17, в близост до бившето кино „Българка“. Срещи с кандидатите могат да се случват и в офиса на партията.
Кандидатите за народни представители ще информират своевременно чрез профилите си в социалните мрежи за дните и часовете, в които ще организират срещи с граждани на шатрата.