Начало » Избрано » Пламен Крумов: Ще работим за привличането на инвестиции, развитието на инфраструктурата, за да останат младите в нашия град

Пламен Крумов: Ще работим за привличането на инвестиции, развитието на инфраструктурата, за да останат младите в нашия град

1

„Заедно ще работим за привличането на инвестиции, развитието на инфраструктурата, за да може младите да останат в нашия град. Гордея се, че съм от Сливен и ще дам всичко от себе си да се развива градът и общината.“ Това заяви кандидатът за кмет на Сливен от ПП „Пряка демокрация“ Пламен Крумов при откриването на кампанията си за Местни избори 2023. На площад „Хаджи Димитър“ в Сливен дойдоха близо три хиляди приятели, съмишленици и граждани, за да дадат енергичен старт на състезанието за местната власт на кандидатите от ПП „Пряка демокрация.

290923 (3)

„Сливен може и трябва да стане по-добро място за живеене и развитие на хората и бизнеса в региона. Нашето желание е жителите на общината активно да участват в решенията за подобряване на условията за живот и развитието й. Най -голямото богатство в Сливен са неговите хора и затова подкрепата, получена от тях, дава смисъл на всички усилия“, изтъкна мотивацията си да се впусне в битката за местната власт Пламен Крумов. Той сподели, че номерът му в бюлетината -16 има лична символика за него, защото с номер 16, преди 16 години, собственият му баща е спечелили изборите за кмет на село Жельо войвода.

Харизматичната Николина Чакърдъкова, която беше специален гост на събитието призова за подкрепа за Пламен Крумов и кандидатите за общински съветници от ПП „Пряка демокрация“. „Тези хора трябва да бъдат подкрепяни, защото те мога да създават и градят. Пламен има идеи за развитието на Сливен и аз му имам доверие. Аз ще си позволя от Ваше и от мое име, да му благодаря за това, че ни покани днес да бъдем Ваши гости.“, обърна се тя емоционално към хората на площада.

Кандидатът за кмет на Сливен Пламен Крумов беше подкрепен от семейството му. Присъстваха всички кандидати от листата за общински съветници от ПП „Пряка демокрация“, сред тях: Пламен Крумов, Стефан Стайков, Евгени Митев, Николай Стоянов, Ваня Проданова, Свилен Станчев, Момчил Пантелеев, Петър Балтов, Георги Георгиев, Атанас Чанев, Христо Узунов, Радомир Йорданов, Йовита Пенчева, Магдалена Ганева, Станислав Раднев, Стефан Христов, Петко Добрев, Димитър Петров, Деян Азов, Гончо Стоянов, Анатолий Сяров, Евгений Тенев, Руси Ненчев, Мария Балакчиева, Тодор Хайдутов. Пламен Крумов и кандидатите за общински съветници от неговата листа ще се явят на изборите с регистрацията на ПП „Пряка Демокрация“, номерът в бюлетината е 16.

За доброто настроение на хората, дошли да подкрепят кандидатите от ПП „Пряка демокрация“, се погрижиха Николина Чакърдъкова и Неврокопският танцов ансамбъл. Енергията на изпълненията им зареди публиката с емоцията на една специална петъчна вечер.