днес
Начало » Регионални » Подновиха ремонта на Центъра за спешна медицинска помощ в Твърдица

Подновиха ремонта на Центъра за спешна медицинска помощ в Твърдица

20230214 110335 scaled

След прекъсване на дейностите за дълъг период от време и настояване от община Твърдица бе подновен ремонта на Центъра за спешна медицинска помощ.

Проекта предвижда развиването на спешната помощ на града на целия първи етаж на бивш Медицински център Твърдица, който бе предоставен с договор от Община Твърдица на спешна помощ като се предвижда да се създадат по добри условия, както за персонала така и за ползвателите на услугите на центъра. Наблюдава се процес с развитието на медицинските услуги в града, зоната около бившия медицинския център все повече да се оформя като предпочитан район за развитие на медицинските дейности в общината. Лекари специалисти, стоматолози, индивидуални практики, аптеки и др.

Община Твърдица поради повишения интерес започна ремонт на намиращият се в лошо състояние почти от началото на прехода третия етаж на бившия медицински център по Норвежката програма и в скоро време също ще може да бъде предложен за социални дейности на лица желаещи предлагането на социални услуги /с приоритет деца/ в града.

Всички тези усилия надяваме се да привлекат все повече медицински специалисти и лични лекари, стоматолози да открият потенциала на общината и да се насочат към предлагането на медицински услуги при нас.