днес
Начало » Новини » Поздрав на кмета на Община Нова Загора Галя Захариева към служителите на МВР

Поздрав на кмета на Община Нова Загора Галя Захариева към служителите на МВР

image

Уважаеми служители на Министерството на вътрешните работи,

За мен е чест да се обърна към Вас – хората на честта, служителите на Министерството на вътрешните работи в деня на Вашия професионален празник.

С дълбок респект към Вашата мисия да сте пазители на реда и сигурността в нашето общество, Ви поздравявам от свое име и от името на общинското ръководство!

Във Вашето ежедневие се изисква не само неоспорима самоотверженост, смелост и самообладание, но и непрекъснато усъвършенстване, голяма отговорност и силен дух, на които малцина са способни.

Министерство на вътрешните работи е създадено като защитник на българската държавност и гарант за сигурността и спокойствието на българите. С всичко, което правите, Вие с достойнство изпълнявате своя дълг в името на гражданите на нашата Община, често пренебрегвайки собствения си личен живот и излагайки се на риск. Убедила съм се неведнъж, че го правите без да очаквате признание, следвайки повика на смелите си и честни сърца.

Благодаря Виза всеотдайността, за професионализма, за неоспоримата отдаденост на каузата с мълчаливото си, но стабилно присъствие, да поддържате здрави основите на мира и сигурността! Благодаря Ви за това, че не се отказвате пред предизвикателствата на днешното време, а търсите нови начини и пътища към преодоляването им!

От сърце Ви пожелавам в натовареното си трудово ежедневие да сте закриляни от Бог, здраве и благополучие да цари в домовете Ви!

Честит празник!

Кмет на Община Нова Загора Галя Захариева