Начало » Любопитно » Путин дарява вкочанясал мамут на Сливен срещу огромен имот в Руския квартал

Путин дарява вкочанясал мамут на Сливен срещу огромен имот в Руския квартал

339297140 473364101597289 592146712807818491 n

Автор: Димитър Михов – Джеймс

Пред угрозата да бъде съден като военнопрестъпник, Владимир Путин е избрал да прекара старините си в братска България – харесал е апетитен парцел от 15 декара в Руския квартал на Сливен, до Военна болница. Височайшият гост не идва с празни ръце – обещал е на местния исторически музей страховит сибирски мамут, отлично запазен в леден блок, както и почивка на Баренцово море за общинските съветници и сборник с древноруски тълкувания на сънища за сливенския кмет.

Тукашни леви организации готвят достоен прием на кремълския шеф – от БСП са му осигурили москвич в движение, във „Възраждане“ му сушат бял трън за чай, движение „Русофили“ е поело таксата за вода за две седмици, а Съюза на запасните офицери е напълнил цяла мешка с почти нови зелени чорапи.

Изненаднащо обаче Путин е поискал само членство в местния ГЕРБ и карта за линия 201 на градския транспорт, за да се приобщи по-бързо към трудния живот и проблемите на нашия град.

Г-н Путин сподели пред общинското радио, че възнамерява да води скромно съществуване – ще работи като гатерист във фирма „Цочо“, а в свободното си време ще бъде резервен вратар на ОФК „Сливен”.

Слуховете, че щял да прави своя партия, за да катурне лекясалото статукво в общинския съвет и участието му в изборите за нов градоначалник, са силно преувеличени. Засега…

Честит 1 април!