днес
Начало » Избори » Референдумът срещу третия пол в училище набира скорост

Референдумът срещу третия пол в училище набира скорост

1 15

Водачът на листата на коалиция „БСП за България“ в Сливен Деян Дечев съобщи, че референдумът срещу пропагандата на т. нар. трети пол в училище набира скорост в област Сливен.

Водачът на листата и кандидатите за народни представители Стефан Щилянов и Детелина Симеонова получиха подкрепа за отстраняването на тази язва в българското училище на среща с жители на сливенския квартал Дружба.

Деян Дечев и кандидатът за народен представител Йордан Крълев проведоха среща с организацията на БСП в Твърдица, която твърдо застава зад тази позиция.

2-11

„Най-важната ценност са децата, трябва да ги защитим. Джендър идеологията бавно навлиза в българските учебници. Не бива да позволяваме да промиват мозъците на децата под предтескт, че това е нещо нормално. Нормално е да оставим децата да учат важните неща, а не, че има трети пол.” Това заяви водачът на „БСП За България” по-рано в Сливен Деян Дечев.

В Нова Загора той се срещна с „Клуба на учителите”. Основна тема на разговор беше референдумът на БСП срещу джендър идеологията. „Изключително съм радостен, че именно вие, учителите, сте наш партньор. Важно е, че приемате идеята, за да защитим заедно българските деца от вредното влияние на джендър идеологията”, допълни Дечев.

За кандидатите на „БСП За България” се гласува с № 1 в бюлетината и на машината.