Начало » Новини » Политика » “Консервативна България” със заявка за активно участие в политическите процеси

“Консервативна България” със заявка за активно участие в политическите процеси

KB

Алтернативата на днешната безпътица е силна консервативно-патриотична коалиция, смята председателят Борис Ячев.

Партия ,,Консервативна България“ регистрира в съда промените в програмата, устава и ръководството си.
,,Оставайки здраво стъпили на патриотичната платформа, ние надграждаме програмата си с идеите на националният консерватизъм.
Основните цели са: защита на националният суверенитет, балансирана външна политика, стабилна икономика, протекция на местния бизнес и националното производство”, посочи председателят на партията Борис Ячев. Защита на традиционното семейство между мъж и жена и запазване на християнските корени са също сред основните приоритети на политическата формация. „Консервативна България” е новото име на НФСБ, което бе прието, заедно с новата програма на извънреден конгрес през ноември миналата година. Така формацията даде заявка за активно участие в политическия живот на страната.

Конгресът направи промени в устава, установени в практиката за по-добро организационно състояние. Съставът на Националния политически съвет бе разширен и в него влязоха Доброслав Иванов от Сливен, Андон Андонов от Карлово, Костадин Гаров от Пловдив и Николай Иванчев в Плевен.
“Вярваме, че една силна консервативно-патриотична коалиция може да бъде реалната алтернатива на сегашната безпътица, в която партиите изпаднаха и вкараха държавата ни”, посочи Борис Ячев.