Начало » За нас

За нас

Драги приятели в навечерието на Новата 2023 г. направихме този нов сайт с идеята за ново начало, следване на основните принципи на медията – да информира, да забавлява, но и да възпитава. И не на последно място според нашите разбирания да брани традиционните български ценности. Да си пожелаем успех, заедно с нашите читатели, от които очакваме мнения, сигнали и корекции.

„Звънар“ е бързо развиваща се мултимедийна платформа, която има много начини за поднасяне на информация чрез видео, звук и текст. Разполагаме с видеоканал в YouTube: https://studio.youtube.com/channel/UCbLmDO9G4FEqxa6bG8JR7lg/videos/upload?filter=%5B%5D&sort=%7B%22columnType%22%3A%22date%22%2C%22sortOrder%22%3A%22DESCENDING%22%7D , собствена група в най-популярната социална мрежа в България Facebook: https://www.facebook.com/groups/733156234809517 , администрираме групата „Сливен – градът, който обичаме“ с над 7 100 членове: https://www.facebook.com/groups/145595472165040 . Имаме и достъп до много други групи в споменатата социална мрежа, с възможност за разпространение в различни тематични национални групи. Обединяващо звено в тази мултимедийна програма се явява електронният сайт „Звънар“: https://zvanar.com/ .

Интерактивната платформа „Звънар“ има контакти в чужбина и се следи в държави, в които има сериозна българска диаспора: САЩ, Великобритания, Испания, Германия, Скандинавските страни, Нова Зеландия. „Звънар“ има приятели и в София и областта, Северозапада, Пловдив и областта, Благоевград и Петрич, Дупница и Кюстендил, Бургас и Варна, Велико Търново и Попово, Плевен и Ловеч, Пазарджик и Велинград, естествено Сливен и Ямбол. С нас сътрудничат хора от Северозапада, известният художник и писател Василен Васевски от Чикаго и имаме ексклузивни права да публикуваме статиите от периодиката на професор Пламен Павлов.

Издава „ЗВЪНАР“ ЕООД