Начало » Новини » Култура » Нова книга на Мадлен Алгафари ще бъде представена в библиотека „ЗОРА“

Нова книга на Мадлен Алгафари ще бъде представена в библиотека „ЗОРА“

MadlenAlgafari

На 14 януари от 11 часа в Библиотека „ЗОРА” Сливен ще бъде представена най-новата книга на Мадлен Алгафари „…И заживели щастливо”, съобщиха от библиотеката.

i-zajiveli-shtastlivo-madlen-algafari 1 1

„…И заживели щастливо“ е книга за личната отговорност! Щастието не се продава на килограм, нито подарява. Приказните герои преминават изпитания, за да заживеят щастливо. А заживееш ли щастливо, минаваш успешно през изпитанията. Като яйцето и кокошката са трудностите и щастието.
Как да изградим щастливи партньорски отношения и как днес Човекът изобщо да се преживява по-щастлив – за това става дума в тази книга.
Разбира се, че става дума и за Любовта, която ни прави щастливи. Но се замисли, читателю, дали не ти е по-лесно да не обичаш, отколкото да обичаш. Особено себе си.
Десетилетният ми опит, прочетените книги, народната мъдрост доказват, че за да си щастлив, трябва да си цял, отвъд полярностите мъжко – женско, силно – слабо… Щастието е във всякаквостта. И приемането й! Това е основният смисъл на психотерапията. Щеше ли да я има психотерапията, ако не беше възможно превръщането на нещастието в щастие?”(М. Алгафари)

Заповядайте, входът е свободен!