Начало » Завана » Социална мрежа пуска реклами с порнографско съдържание

Социална мрежа пуска реклами с порнографско съдържание

pornface2

Най – популярната социална мрежа в България прилага двойни стандарти по отношение на своите потребители. Пробутва реклами с откровено порнографско съдържание, като кликването върху такъв банер води до рекламен блог или сайт за препарати или хапчета за полова мощ, в които има още по-брутални порнографски снимки.
Естествено, ще споделя личен опит. Преди известно време в коментар на публикация на мой приятел за споделено от нея меме за уж фраза на Оскар Уайлд, аз коментирах, че споменатият писател е пед..аст (международна дума). След което се започна серия от „наказания” да не публикувам, коментирам, харесвам в тази мрежа. Коментирах, че никой неолиберал не може да отнеме на Сафо титлата лесб..ка, най-малкото заради родния и Лесбос. Както и да е това е предисторията.
По-важното е, че тази мрежа в своите новини постоянно ми вкарва реклами с порнографско съдържание!
pornface1
След като неотдавна направих пост с иронично съдържание спрямо администраторите отново аз бях „наказан”.
Заявявам пред вас, уважаеми читатели, че администраторите на тази мрежа у нас (в други страни не зная) са тотални безхаберници, неграмотници и обслужващи двоен стандарт неолиберали, които толерират порнографско съдържание, разврат и практикуват некомпенентна цензура.
Ето какво извадих чрез скрийнсейвър от профила си тази сутрин:
pornface3
Доброслав Иванов