Начало » Новини » Крими » Таксиметров шофьор се самоубил с пистолет със заглушител

Таксиметров шофьор се самоубил с пистолет със заглушител

peika samoubiistvo scaled

38 годишен таксиметров шофьор се е самоубил около 2 часа тази сутрин в парк в Сливен, научи „Звънар“ от източници, близки до разследването.

Тялото е било намерено около 8 часа сутринта от човек, който е разхождал кучето си на пейка, между оградения парк „Юнак“ и градинката за разхождане на кучета, встрани от на алеята, която води към стадион „Хаджи Димитър“. Пистолетът от местопроизшествието е бил незаконен Макаров със заглушител и изпилен номер. Таксиметровият шофьор не е бил женен. Бащата на самоубилия се бил болен, а и той имал много проблеми.

Около пейката, на която е бил намерен мъртъв таксиметровия шофьор все още личат следите от многото измита след първоначалния оглед кръв.

krav_samoubiistvo1krav_samoubiistvo2

По първоначални данни от разследването се касае за самоубийство, но сега се работи по всички версии, каза наблюдаващия прокурор Ваня Белева от Окръжна прокуратура Сливен.

Така или иначе досъдебното производство е образувано и с оглед умишлено убийство по чл. 115 за установяване на причината за смъртта. Близките са разпитани и има първоначални данни за лични причини.